
Печиво "Жолуді"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Homemade Butter
100 г.
Gandola Organic Cookies with Cocoa and Chocolate Chips 250g
2 ст.
Almond Nuts 150g
1 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло і цукор збити у мисці. Сюди ж влити молоко і вбити яйце. Борошно просіяти і змішати з інгредієнтами. Додати сіль і розпушувач в суміш з олії - сформувати тісто для печива. Охолодити в холодильнику близько 3 годин.
02
Охолоджене тісто розділити на дві рівні частини. Посипати борошном поверхню і розкачати кожну частину тіста. Узяти спеціальну форму у вигляді жолудя і сформувати печиво.
03
Викласти на деко майбутнє печиво і випікати у духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°C. Шоколад розтопити і перемішати. Змастити ним кожен жолудь і посипати зверху порубаними горіхами. Залишити, поки не застигне шоколад.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)