
Паштет з курячої печінки з сиром і часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
300 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Carrots
0,5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
70 мл.
Homemade Butter
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Marjoram
за смаком
Garlic
1 зубчик
Grana Padano 32% cheese
30 г.
Preparation steps
01
Очистити і промити курячу печінку. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити печінку.
02
Очистити і подрібнити моркву з цибулею, обсмажити на олії на сковороді. Наприкінці додати до цибулі і моркви майоран, сіль і перець. Викласти печінку, вилити вершки, тушкувати на маленькому вогні.
03
Остудити суміш, подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізаний часник і натертий сир. Повторно перемішати.
04
Викласти паштет у форму, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 150°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)