
Кільця з цибулі в спеціальному клярі
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г.
Salt Egypt
2 г.
Spice Black Pepper Ground
3 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Wiejskie Ziemniaczki Pork with Herbs Potato Chips 130g
80 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
45 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Dill 70g
10 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно нагріти духовку до 200°C. У великій мисці змішати борошно, сіль, перці. Потім змішати йогурт (250 г.), яйця та борошно, і вінчиком збити масу до однорідного тіста. Вийшла суміш для кляру. Чіпси подрібнити та помістити в окрему посудину. Цибулю нарізати на кільця, шириною 1 см.
02
Постелити пергамент на деко та змастити олією. Віправити в гарячу духовку на 8 хвилин - або поки олія не почне шипіти. А тим часом потрібно обваляти кільця з цибулі у борошняній суміші з великої миски. Опустити кожне кільце у кляр та дати зайвому стекти. Потім обваляти кільця у подрібнених чіпсах.
03
Готові кільця викласти на деко та випікати кожну сторону до золотистої шкірочки по 8 хвилин в середньому. Чіпси краще брати зі смаком бекона або курки. Замість чіпсів підійдуть паніровочні сухарі або волоські горіхи - для гурманів. Соус для кілець приготувати з такого ж йогурту (200 г.), додавши до нього подрібнений часник та зелень кропу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)