
Морозиво в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
350 мл.
Auchan Сream 30% 200ml
200 мл.
Banka Spetsiy Dry Coconut Milk 110g
20 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
25 г.
Homemade Butter
50 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Preparation steps
01
Всипати в каструлю мультиварки сухе молоко і какао, перемішати.
02
Додати молоко, перемішати, влити вершки, знову перемішати. Потім покласти вершкове масло.
03
Встановити програму «Варка на пару», час - 10 хвилин. Суміш довести до кипіння, і вимкнути програму. Деякий час продовжувати помішувати.
04
Жовтки відокремити від білків і збити з цукром до отримання міцної однорідної піни.
05
Включити програму «Мультіповар» і 5 хвилин прогріти майбутнє морозиво при температурі 85°.
06
Після закінчення програми отриману суміш потрібно швидко остудити.
07
Обережно, щоб не обпектися, викласти суміш в іншу ємність. Налити в миску холодну воду і опустити в неї ємність з сумішшю. Суміш періодично помішувати, воду в мисці міняти в міру її нагрівання. Охолоджену таким чином суміш необхідно помістити в холодильник на 2-3 години.
08
Через 2 години можна діставати суміш з холодильника.
09
Добре збити блендером і помістити в морозильну камеру холодильника на 3-4 години. Періодично (кожні 30 хвилин) діставати суміш з морозилки і збивати. Збивати морозиво потрібно на невеликій швидкості, щоб маса не розшарувалася.
10
Помістити охолоджену суміш у мороженицю (або іншу форму) і заморожувати 40 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)