
Морквяний суп-пюре "Сонечко в тарілці"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
4 шт.
Steamed Rice
100 г
Homemade Butter
4 ст.л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
дрібка
Preparation steps
01
Моркву нарізати кубиками, обсмажити в 2 ст.л. вершкового масла, залити процідженим курячим бульоном. Довести до кипіння.
02
До киплячого бульйону всипати рис, дрібку цукру, підсолити і варити на повільному вогні до готовності.
03
Зняти з вогню, зробити пюре з моркви за допомогою погружного блендера просто в бульоні (якщо використовується звичайний блендер, то у чашці подрібнити рис і моркву і знову з'єднати їх з бульйоном). Знову довести отримане пюре до кипіння.
04
Відділити жовток від білка (білок не знадобиться). З'єднати жовток з рештою вершкового масла. Безпосередньо перед подачею додати цю суміш до супу. Куштуйте на здоров'я!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)