
Медові іриски
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Litniy Med Honey 750g
120 г.
Homemade Butter
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Preparation steps
01
У ємності змішати мед і цукор. Поставити ємність на повільний вогонь і довести до кипіння.
02
Після кипіння довести до бурштинового кольору (приблизно 8-10 хвилин).
03
Тим часом нагріти вершки, але не кип'ятити.
04
Коли цукрово-медова суміш загусне, викласти в неї масло, порціями, і залити гарячими вершками.
05
Варити до початку загустіння.
06
Деко вистелити папером для випікання, який змастити олією. Вилити суміш в деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С і готувати так до стану твердості.
07
Потім викласти готовий корж на блюдо, нарізати на необхідні форми і залишити іриски остигати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)