
Медовий пиріг зі сметанним кремом (рецепт для мікрохвильовки)
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Litniy Med Honey 750g
60 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
45 г.
7 Flour 1kg
30 г.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Blueberry Jam 350g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 г.
Packaged Semolina
40 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
5 г.
Homemade Butter
80 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно яйця розтерти з 0,5 склянки цукру і вершковим маслом. Додати мед та соду погашену оцтом - все добре розмішати. Влити молоко. Всипати борошно та ще раз добре перемішати, можна міксером.
02
Форму змастити олією, трохи посипати манною крупою (щоб потім без зусиль дістати пиріг з форми) та вилити тісто. Залишити його відпочити на 15-20 хвилин. Випікати в мікрохвильовій пeчіі 10 хвилин на потужності 800 Вт.
03
Желатин розчинити в 0,5 склянки холодної води та поставити у мікрохвильову піч на кілька секунд до повного розчинення. Збити сметану з 0,5 склянки цукру та ванільним цукром, і додати охолоджений желатин.
04
Полити пиріг сумішшю, що вийшла, посипати чорницями та поставити на кілька годин в холодильник. Дістати пиріг. Та перевернути його.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)