
Маленькі листкові пиріжки з шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
50 г.
Globino Zhar&Co Summer Grill Chilled Pork Shashlyk
за смаком
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
1,5 ст. л.
Homemade Butter
за смаком
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
5 ст. л.
Preparation steps
01
Вино вилити в каструлю, додати масло, 120 мл. води і жир. Поставити на вогонь, повільно нагрівати, поки жир не розтопиться.
02
Не доводячи суміш до кипіння прибрати з вогню, додати в каструлю просіяне борошно і дрібку солі, перемішати.
03
Отримане тісто викласти на присипаний борошном стіл, замісити тісто до м'якості й еластичності. Скачати тісто в кулю, накрити зверху рушником, залишити на 2 години.
04
Після, викласти на стіл тісто, розкачати до товщини 3 мм. Вирізати кружечки. Шинку дрібно нарізати. На одну половину кожного кружечка покласти шинку, накрити зверху другою половинкою кружечка, защипнути краї і надати форму півмісяця.
05
Розігріти олію в сковороді до температури 180-190°C, викласти порціями пиріжки в киплячу олію, смажити протягом 6-8 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти готові пиріжки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, після, перекласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)