
Котлети морквяно-яблучні, запечені
Морквяно-яблучні котлети - смачне і цікаве блюдо, рецепт приготування таких котлет дуже простий. При запіканні виходить смачна хрустка скоринка з соковитою начинкою. Зовні в котлетах переважає морква, але на смак - все дуже збалансовано, яблучна кислинка вигідно відтіняє морквяний смак. Цукор додавати потрібно обов'язково. При бажанні, моркву замінюють гарбузом, можна додати родзинки. При подачі запечені морквяно-яблучні котлети поливають сметаною. Виходить дуже ніжно і досить дієтично. Такі котлети смачно їсти навіть остиглими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
100 г.
Carrots
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
10 г.
Terra Brand M Semolina 800g
10 г.
Bread Crumbs
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Homemade Sour Cream 30%
30 мл.
Preparation steps
01
Моркву нашаткувати. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, викласти моркву, влити 50 мл. води, тушкувати до готовності.
02
Після, в сковороду додати також нашатковані яблука, всипати цукор і тушкувати протягом 5 хвилин, додати манну крупу, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні. Додати збитий білок, після чого остудити масу.
03
Масу розділити на кілька частин, обваляти кожну в сухарях, сформувати котлети, обсмажити на сковороді в олії. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)