
Яблука в суфле з манної крупи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Vash Tsukor White Sugar 5kg
60 г.
Homemade Butter
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
70 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Raisins
50 г.
Preparation steps
01
Чисті яблука (цілі) обваляти в розтопленому вершковому маслі і посипати їх цукровим піском.
02
Розігріти духовку до 180ºС і випікати яблука у формі, хвилин 30. Потім, коли яблука стануть м'якими, порізати на часточки, помістити в іншу форму. Сюди влити сік і масло, яке залишилось, при випічці яблук.
03
Для каші: в каструлю влити молоко, насипати цукор, ваніль і все перемішати. Поступово, додати манну крупу (дуже тонкою цівкою), постійно помішуючи. Варити 3 хвилини і відставити.
04
У манну кашу додати чисті родзинки, жовтки і все перемішати. Білки збити до утворення піни і невеликими порціями влити в кашу. Гарненько все перемішати.
05
Манне суфле залити у форму з яблуками і випікати 30 хвилин при температурі 190ºС, до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)