Рибний чупін по-парагвайськи - Image

Рибний чупін по-парагвайськи

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Рибний чупін - одна з самих популярних страв парагвайської національної кухні. У Парагваї вважають за краще готувати рибний чупін, використовуючи жарини і, звичайно, під відкритим небом, але дуже популярний і домашній варіант страви. Виходу до моря у Парагваю немає, тому парагвайці готують чупін із річкової риби. Ми ж можемо використовувати філе морської риби. Овочеві інгредієнти цієї страви можна варіювати: можливе використання селери, моркви, але солодкий перець - це обов'язковий інгредієнт. Вершки можна замінити рідкою сметаною. У деяких варіантах цього рецепта готовий чупін посипають тертим сиром.

Ingredients for the recipe

Crispy Fish Fillet
519.00

Crispy Fish Fillet

per 1 kg

Ingredients

Crispy Fish Fillet

500 г.

Onion

1 шт.

Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Auchan Oregano 20g

за смаком

Chong Soy Sauce 1l

за смаком

Preparation steps

01

Помідори опустити на пару хвилин в окріп, зняти шкірку. Розрізати кожен томат навпіл і видавити насіння.

02

Дрібно нарізати томати, цибулю і перець.

03

Розігріти сковороду з парою ложок олії і обсмажити цибулю на невеликому вогні до ледь золотистого кольору. Додати перці, смажити 5 хвилин. Додати томати і залишити всю цю овочеву суміш тушкуватися на 10 хвилин. Періодично помішувати.

04

Влити склянку води, перемішати, посолити, поперчити, приправити орегано і соєвим соусом. Кинути лавровий лист. Залишити на вогні ще на 10 хвилин.

05

Розігріти сковороду з кількома ложками олії. Викласти на неї рибне філе, зверху викласти картоплю, нарізану кружечками. Окремим шаром викласти овочеву суміш, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні до готовності картоплі.

06

Обережно влити вершки, розподілити рівномірно по всій поверхні. Накрити сковороду кришкою і залишити на 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min