
Стегенця в карамельній скоринці
Представляємо вашій увазі досить простий метод приготування стегенець, але непростих стегенець, а в карамельної скоринці. Цей рецепт дійсно дуже легкий. Причому смак страви вас здивує. Найголовніше, страва є економною, так як при її приготуванні вам не знадобиться багато продуктів. Все, що вам потрібно - це курячі стегенця, спеції, а ще трохи зусиль. Отже, ви зможете отримати ці чудові хрусткі і трошки солодкуваті стегенця. Ми б навіть сказали, що вони виходять не зовсім солодкими, а тільки мають трохи вловимий солодкуватий післясмак. Таким чином, ви зможете порадувати ваших рідних не зовсім звичайними стегенцями. І вони, будьте впевнені, точно не відмовляться від такої страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Thigh ~600g
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Для приготування карамелі суху сковороду поставити на вогонь і насипати цукор.
02
Плавити цукор, не перемішувати.
03
Коли цукор стане коричневим - влити воду.
04
Стегенця посолити, поперчити за смаком і викласти в ємність.
05
Рівномірно полити їх отриманою карамельною водою.
06
Поставити стегенця в розігріту до 200°C духовку. Готувати 40 хвилин до повної готовності м'яса і золотої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)