
Болгарські овочеві котлети
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
3 шт.
Packed Potatoes
5 шт.
Bread Crumbs
200 г.
Homemade Butter
30 г.
Parsley 70g
1 пучок
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Pripravka Lemon Acid 20g
1/2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Картоплю очистити, нарізати великими шматками. Варити в підсоленій воді 15 хвилин.
02
Баклажани очистити і нарізати кільцями. Воду довести до кипіння, додати лимонну кислоту і баклажани. Проварити 2 хвилини. Баклажани злегка обсмажити на вершковому маслі.
03
Картоплю і баклажани подрібнити в блендері. Петрушку дрібно посікти.
04
У глибокій мисці змішати пюре, панірувальні сухарі, зелень, додати сіль і перець.
05
Для панірування збити виделкою яйця, посолити. Окремо на пласку тарілку насипати сухарі.
06
З отриманого фаршу зліпити котлети. Вмочити їх у яйце, обкачати в панірувальних сухарях. Обсмажити на розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)