
Яловичина, смажена з лимоном та апельсином
Ви знаєте, для чого у страви з м'яса додають фрукти, наприклад, цитрусові? Само собою, що для пікантності смаку. Але є ще одна на те причина. Фрукти сприяють швидкому розщепленню жирів в організмі. Іншими словами, для прискорення метаболізму, щоб у вас не відкладалося нічого зайвого, і щоб ви не відчували тяжкості після ситного прийому їжі. Тому ви спокійно можете готувати яловичину з лимоном і апельсином навіть на вечерю і не боятися за свою фігуру. Часник, звичайно ж, доповнить весь смаковий букет. А ще завдяки фруктам страва матиме свіжий і яскравий вигляд, що приверне увагу всіх, кого ви захочете пригостити нею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Lemon
1 шт.
Orange
1 шт.
Garlic
3 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
за смаком
Preparation steps
01
З лимона і апельсина зняти цедру.
02
З лимона і апельсина вичавити сік.
03
М'ясо нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити.
04
Залити м'ясо соком лимона та апельсина.
05
Додати видавлений через часниковий прес часник. Залишити на 30-40 хвилин.
06
Обсмажити на олії з двох сторін.
07
Додати цедру, смажити під кришкою 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)