
Яблучна піца
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
6 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Homemade Butter
250 г.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
150 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
600 г.
Lemon
0,5 шт.
Coconut Flakes
за смаком
Preparation steps
01
Для приготування основи для яблучної піци просіяти борошно, змішати її з сіллю (1 ч. л.) і цукром (1 ст. л.). Додати нарізане шматочками несолоне вершкове масло (200 г.). Розтерти з борошном до утворення крихт. Долити поступово крижану воду (50 мл.) і замішати м'яке тісто. Скачати з тіста кульку, накрити її харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.
02
Для приготування яблучного соусу очистити 400 г. яблук (краще кислих), прибрати насіння, нарізати невеликим кубиками. Помістити яблука в рондель, вичавити до них сік з половинки лимона, посолити і посипати цукром, залити 100 мл. води. Варити соус на невеликому вогні до м'якості яблук - хвилин 20-25. Після цього збити блендером.
03
Розкачати тісто в прямокутник, перекласти в змащене вершковим маслом деко.
04
Яблука, які залишились, нарізати часточками. Основу для піци змастити тонким шаром приготованого заздалегідь яблучного соусу. Зверху на соус щільно викласти нарізані часточками яблука.
05
Змастити яблука розтопленим вершковим маслом (50 г.), посипати зверху цукром (5 ст. ложками).
06
Випікати 30 хвилин при температурі 170°C.
07
Готову піцу по краях посипати кокосовою стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)