
Солодка шоколадна глазур
Любителі шоколаду і всього, що з ним пов'язано, всі сюди. Вашій увазі самий простий, швидкий і смачний рецепт солодкої шоколадної глазурі. Усього десять хвилин – і на Вашому столі прекрасне частування до чаю. Ласуни прийдуть в повний захват. Глазур зазвичай використовують в якості начинки або прикраси для мафінів, кексиків, капкейків і, звичайно ж, тортиків. За своїм складом, смаком і зовнішнім виглядом вона дуже нагадує ганаш – суміш з чорного шоколаду, вершкового масла і цукру. Ми ж пішли далі і вирішили додати туди апельсиновий сік. Змішавши інгредієнти в різних пропорціях, можна отримати різну консистенцію, що дозволяє використовувати глазур як густий крем або ніжний шоколадний соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
90 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
30 мл.
Homemade Butter
30 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім додати апельсиновий сік і цукор. Добре перемішати (вінчиком) і дати близько 5 хвилин охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores