Картопля з зеленою сальсою - Image

Картопля з зеленою сальсою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ваші рідні обожнюють картоплю у різному вигляді і просять готувати її якомога частіше? Ви вже втомилися у пошуках нових рецептів із використанням даного інгредієнта в різноманітних варіаціях? Тоді спробуйте зробити нашу просту і швидку страву. Картопля, приготована у духовці, набагато корисніша і навіть смачніша, ніж смажена на сковороді. Додавши соус із каперсів, часнику і зелені, ви зробите страву більш ароматною і соковитою. Так що таку страву цілком можна подавати і гостям, які прийшли до вас на маленьке свято. Приготувавши картоплю за нашим рецептом, ви заощадите час і при цьому зробите дуже смачну домашню страву з картоплі.

Ingredients

Картопля

220 г.

Каперси

10 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка

30 г.

Лимон

за смаком

Олія оливкова

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, картоплю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Для соусу змішати каперси, часник, зелень, лимонний сік і спеції. Подрібнити все блендером до однорідного стану і полити гарячу картоплю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Картопля з зеленою сальсою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua