
Кокосово-мигдальні маффіни
Маффіни часто називають помилково кексами. З одного боку їх дійсно легко переплутати. Ось тільки справжній кекс має форму хліба, а мафіни дуже маленькі, поміщаються в долоню. Історія походження цього десерту досить давня. Ще в XI столітті у Великобританії французьким словом маффін називали невеликі тістечка, і позначало це слово "м'який хліб". Спочатку маффіни робили із кукурудзяного хліба. Для маффінів існує дуже різноманітна начинка з фруктів, ягід або горіхів. Якраз наші тістечка кокосово-мигдальні. Завдяки горіхам мафіни виходять дуже ароматні, а кокос надає ніжність смаку. Це чудовий десерт до будь-якого свята.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Coconut Flakes
200 г.
Roasted Almonds
50 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Homemade Butter
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Metro Chef Coconut Milk 1l
150 мл.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Preparation steps
01
Мигдаль подрібнити в блендері. Змішати просіяне борошно, кокосову стружку, цукор, мигдаль, розпушувач і соду. Збити кокосове молоко, яйця, розм'якшене масло і ваніль в пухку масу.
02
З'єднати борошняну і масляну суміші. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores