Кокосово-мигдальні маффіни - Image

Кокосово-мигдальні маффіни

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Маффіни часто називають помилково кексами. З одного боку їх дійсно легко переплутати. Ось тільки справжній кекс має форму хліба, а мафіни дуже маленькі, поміщаються в долоню. Історія походження цього десерту досить давня. Ще в XI столітті у Великобританії французьким словом маффін називали невеликі тістечка, і позначало це слово "м'який хліб". Спочатку маффіни робили із кукурудзяного хліба. Для маффінів існує дуже різноманітна начинка з фруктів, ягід або горіхів. Якраз наші тістечка кокосово-мигдальні. Завдяки горіхам мафіни виходять дуже ароматні, а кокос надає ніжність смаку. Це чудовий десерт до будь-якого свята.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Coconut Flakes

200 г.

Roasted Almonds

50 г.

Dobryk Baking Powder

10 г.

Baking Soda 500g

3 г.

Homemade Butter

50 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Metro Chef Coconut Milk 1l

150 мл.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

5 г.

Preparation steps

01

Мигдаль подрібнити в блендері. Змішати просіяне борошно, кокосову стружку, цукор, мигдаль, розпушувач і соду. Збити кокосове молоко, яйця, розм'якшене масло і ваніль в пухку масу.

02

З'єднати борошняну і масляну суміші. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min