
Тайський бульйон
Розкажіть смак далекої і таємничої Азії, пориньте в теплі моря і, звичайно ж, насолодіться екзотичною кухнею. Все це ви можете відчути, не виходячи за поріг власного будинку. Тайський бульйон - ситна, ароматна, в міру гостра страва, яка зігріє вас ізсередини і підніме настрій. Приготувавши таку страву, ви зрозумієте, що здатні створити диво, хоча б таке маленьке. Коріандр і імбир додадуть смаку пікантності і рознесуть ніжний аромат по будинку. Ваші домочадці будуть у захваті від такої вечері і попросять добавки. Якщо ж вас турбують хвороби шлунка, то намагайтеся не з’їсти занадто багато.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
2250 мл.
Super Filleo Boneless Thigh Fillet from Broiler Chicken
600 г.
Celery Stalk
2 стебла
Young Onions
2 шт.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Селеру порізати на невеликі шматочки, цибулини на четвертинки, корінь коріандру і корінь імбиру порізати дуже дрібно.
02
Покласти всі інгредієнти у велику каструлю, дати закипіти, потримати на великому вогні кілька хвилин, зменшити вогонь і зняти пінку з бульйону. Накрити кришкою і дати рідині побулькати приблизно годину.
03
Процідити в разі необхідності кілька разів через дрібне ситечко, щоб отримати якомога більш чистий бульйон. Охолодити і ще раз зняти пінку з поверхні. Бульйон можна зберігати в холодильнику кілька днів або заморозити для більш довгого зберігання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores