
Солоні лимони
Одним із найбільш доступних джерел вітаміну С є лимон. Також до його складу входить кальцій, магній, залізо і багато інших найважливіших елементів для підтримки нормального функціонування організму. Саме лимон є головним інгредієнтом запропонованої страви. Ідея засолювати лимони зародилася в Північній Африці, а саме в Марокко, щоб уникнути нестачі в лимонах цілий рік. Протягом місяця під впливом солі і спецій лимон втрачає свою гіркоту і кислоту, при цьому зберігаючи властиву йому свіжість і цитрусовий смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 кг.
Salt Egypt
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл.
Bay Leaf
3 шт.
Kamis Black Pepper Pea Spices
1 ч. л.
Preparation steps
01
Лимони вимити і зробити надрізи, наче потрібно їх розрізати на 6 частин, але не дорізати до кінця.
02
З двох надрізаних лимонів видавити руками сік у літрову банку.
03
Потім в цю банку укласти всі лимони (і вичавлені). Додати в банку перець, лавровий лист і сіль. Залити зверху оливковою олією і закрити щільно кришкою.
04
Витримувати лимони в банці треба не менше місяця, після чого можна додавати ці лимони в несолодкі страви.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)