
Пиріг із куркою й овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
400 г.
Carrots
4 шт.
Onion
2 шт.
Milupa Green peas Puree 125g
250 г.
Fresh Thyme 50g
1 ст. л.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Rud Frozen Leaf Dough 500g
1 лист
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
50 мл.
Preparation steps
01
Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.
02
Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.
03
Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.
04
Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.
05
Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.
06
Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)