
Грибні біфштекси з яйцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
4 шт.
Homemade Butter
20 г.
Garlic
1 зубчик
Chilled Bacon
2 скибочки
Shallots 250g
2 шт.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
400 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Syrorob Feta Cheese 55%
50 г.
Preparation steps
01
Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.
02
Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.
03
У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.
04
Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.
05
Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)