
Дієтичні булочки для гамбургерів
Гамбургер - вид сендвіча, що складається з рубаної смаженої котлети, що подається всередині розрізаної булки. 27 липня 1900 американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Хейвен продав перший гамбургер. У 1921 році в Канзасі відкрилася компанія White Castle, фірмовою стравою якої були дивовижні в той час гамбургери. Наприкінці 1940-х у компанії White Castle стали з'являтися конкуренти, з яких найсерйознішим став Макдональдс. Цей час можна і вважати початком ери індустрії фаст-фуда. Загалом історія, як бачите, у гамбургера дуже багата. За дієтичними міркуваннями і пропонуємо прекрасний рецепт приготування дієтичних булочок для гамбургерів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Viliya Whole Wheat Flour 1kg
200 г.
Salt Egypt
1, 5 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1, 5 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
330 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати 2 види борошна, дріжджі, цукор і сіль. Добре перемішати. Додати олію і воду. Змішати тісто до однорідності.
02
Накрити тісто і відправити в холодильник мінімум на 24 години.
03
Потім, дістати тісто і вимісити 1-2 хвилини. Поділити тісто на 8 частин і сформувати булочки.
04
Накрити булочки серветкою і дати піднятися. Можна посипати кунжутом. Потім випікати булочки 20 хвилин при температурі 220°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)