
Borshch
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1 шт.
Lily OT Hybrid Giant Marlon 1pc
1 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Carrots
1 шт.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
Meat broth Big spoon 10g
1,5 л.
Garlic
2 зубчика
White Beans
100g
Smoked Brisket
350g
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
1 ст. л.
Auchan Clove 10g
3 бутона
Preparation steps
01
Квасолю вимити, залити водою і залишити на ніч. На наступний день воду злити, а квасолю промити ще раз.
02
Ріпчасту цибулю очистити, встромити в неї гвоздику. Цибулю-порей вимити, відокремити білу частину від зеленої. Корейку нарізати шматочками товщиною 1 см. У каструлю з квасолею покласти цибулю, 2-3 зелених пера порею і корейку. Влити 1,5 л. холодної води, підсолити, накрити кришкою і поставити на вогонь. Варити 45 хв.
03
Поки вариться квасоля, підготувати овочі. Капусту промити, розрізати навпіл і видалити качан. Листя нашаткувати тонкою соломкою. Білу частину порею нарізати півкільцями. Моркву, картоплю і буряк очистити, порізати соломкою. Часник очистити, подрібнити. Помідори нарізати кубиками.
04
Розігріти в сковороді олію. Обсмажити часник і білу частину порею, 3 хв. Додати моркву і буряк, обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи, 4 хв. Додати оцет, перемішати, зменшити вогонь і готувати 5 хв. Додати подрібнені помідори, перемішати. Готувати 4 хв.
05
З каструлі видалити цибулину із гвоздикою і зелене листя порею. Додати обсмажені овочі, 1,5 л. м'ясного бульйону, перемішати і варити під кришкою 15 хв. Додати картоплю, через 5 хв. капусту і готувати ще 15 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)