
Яблука фаршировані
Наливні яблучка, мабуть, найкраще, що може подарувати нам рання золота осінь. Фрукт воістину унікальний: він смачний і соковитий, кислий і солодкий, корисний і просто улюблений. Зараз, напевно, важко уявити собі куточок на нашій планеті, де б не пробували цей популярний азіатський плід – яблучна «епідемія» переможно крокує по Землі. Вашій увазі черговий рецепт на яблучну тему. Фаршировані яблучка в запеченому вигляді, на щастя, не втрачають свої цінні вітаміни і мікроелементи. Готувати їх легко і захоплююче, а головне – їх не потрібно чистити від шкірки і нарізати. Ефектний вигляд наших фруктових «горщиків» підкріплено щедрою божественною начинкою із сухофруктів, горішків і пряної кориці.
Ingredients
Яблука
150 г.
Курага
20 г.
Родзинки
20 г.
Мигдаль
20 г.
Цукор
10 г.
Кориця
3 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, видалити серцевину. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою. Курагу промити й нарізати шматочками. Горіхи крупно нарізати.
02
Нафарширувати яблука сухофруктами, посипати цукром і корицею. Духовку розігріти до 180°C. Поставити яблука в духовку і запікати 20-30 хвилин, в залежності від твердості яблук.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores