Фісташкові меренги - Image

Фісташкові меренги

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ті щасливчики, яким коли-небудь удостоїлося спробувати справжню меренгу (більш поширена назва безе), знають, що це – найніжніший французький десерт, який готується із запечених яєчних білків, збитих з ванільним цукром. Подумати тільки: такі прості інгредієнти і такий божественний смак виходить. Не дивно: французи знають толк в приготуванні солодощів. Меренгу часто асоціюють з легким і повітряним французьким поцілунком – саме так і перекладається назва цього десерту. Особлива технологія приготування робить ці милі тістечка м'якими і тягучими всередині з хрусткою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо приготувати фісташкові меренги. Десерт по достоїнству оцінять любителі горіхів.

Ingredients

Білок яєчний

6 шт.

Цукор

155 г.

Пудра цукрова

155 г.

Фісташки

35 г.

Preparation steps

01

Яєчні білки збити з цукром в стійку пухку масу. Блендером подрібнити фісташки до стану борошна і змішати з просіяною пудрою. Додати горіхову суміш в білки і ще раз збити.

02

Духовку розігріти до 110°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти ложкою (або кондитерським мішком) білкову масу. Запікати меренги в духовці близько 65-75 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Фісташкові меренги – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua