
Вівсяний пиріг з вишнею
Корисний вишневий пиріг з вівсяною крупою. Вівсяною крупою замінено частину борошна. Для цього пирога радимо брати не вівсяну крупу, яку потрібно варити, а вівсяні пластівці швидкого приготування, тоді вона не буде потрапляти крупинками в тісті. Вишню можна використовувати як свіжу (якщо це сезон вишні), так і заморожену, попередньо її розморозивши. А можете взяти консервовану, тоді пиріг набуде новий смак і стане солодшим. Будь-які інші ягоди (або суміш ягід, а також фрукти, особливо якщо вони свіжі та сезонні) теж підійдуть просто прекрасно, але тоді необхідно трохи відрегулювати кількість цукру або посипати ягоди (фрукти) цукром, якщо вони кислі. Зверху пиріг можна присипати кокосовою стружкою, горіхами або мигдалевою стружкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Terra Oatmeal 800g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Dried Cherries
400 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
за смаком
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром. До цієї суміші додати вівсяну крупу (або пластівці). Перемішати і додати просіяне борошно. Замішати тісто.
02
Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму, зверху покласти вишні (без кісточок) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores