Печиво сметанне - Image

Печиво сметанне

Number of servings: 8Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Існує величезна кількість варіантів домашнього пісочного печива, проте досвідчені господині в один голос підтвердять: немає нічого смачнішого, простішого і швидшого, ніж ніжні сметанні печенюшки. Незаперечні переваги печива, приготованого на сметані, в тому, що з доступного набору звичайних продуктів воно виходить дивовижно ніжним, м'яким і розсипчастим. Ніяких премудростей і за якісь п'ятнадцять хвилин буде готове прекрасне частування до чаю. З таким невигадливим рецептом впораються навіть Ваші діти. Але тут не обійтися без одного важливого моменту: якість сметани. Чим вона жирніше і свіжіше, тим ніжніше виходить печиво. Тому не економте на цьому інгредієнті, краще всього використовувати домашню сметану.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Сметана

350 г.

Масло вершкове

200 г.

Цукор

150 г.

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Борошно просіяти, додати сметану і розм'якшене масло. Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.

02

Яйце збити. Дістати тісто, розкачати в пласт і вирізати печиво. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, змастити яйцем і посипати цукром. Випікати печиво близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Печиво сметанне – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua