Зелений гаспачо із авокадо - Image

Зелений гаспачо із авокадо

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гаспачо - популярна страва іспанської кухні: у будь-якому місцевому ресторані є свій фірмовий рецепт її приготування. Гаспачо являє собою холодний суп із перетертих або пюрірованих сирих овочів або фруктів. Існує безліч різних варіантів приготування цієї страви. Зелений гаспачо із авокадо - дуже смачний, простий у приготуванні і що дуже важливо: корисний суп-пюре. Особливу увагу, напевно, звернуть на цей суп ті, хто хоче схуднути або просто дотримується здорового харчування. Пюріровані за допомогою блендера сирі інгредієнти: авокадо, огірок, часник, зелений лук і листочки базиліка із додаванням соку лайма не піддаються термічній обробці.

Ingredients

Авокадо (дуже стиглий)

1 шт.

Огірок (великий)

1 шт.

Базилік (зелений)

1 маленький пучок

Часник

1 зубчик

Зелена цибуля

1 маленький пучок

Цибуля (дрібна)

1 шт.

Морська сіль

1 ч. л.

Лайм

1 шт.

Preparation steps

01

Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку і за допомогою ложечки витягнути м'якоть.

02

Огірок розрізати на кілька шматочків (шкірку не знімати).

03

Цибулю нарізати не дуже дрібно.

04

Лайм розрізати навпіл і видавити з нього сік.

05

М'якоть авокадо, огірок, цибуля і сік лайма прибрати в холодильник - їх потрібно як слід охолодити.

06

Тим часом зубчик часнику очистити і нарізати. Зелену цибулю покришити.

07

У чашу блендера помістити авокадо, огірок, цибулю, часник, зелену цибулю і листочки базиліка, влити сік лайма і 2 склянки дуже холодної води і робити пюре з усього до отримання однорідної маси. Посолити і добре перемішати.

08

Прибрати гаспачо в холодильник і розлити по тарілках безпосередньо перед подачею. Прикрасити часточками лайма чи листочками базиліку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min