
Запечена картопля по-естонськи
Про кулінарні переваги картоплі знають, мабуть, усі. Вона смачна, калорійна, добре засвоюється, її можна варити, смажити, тушкувати, запікати, вживати окремо або з іншими продуктами, створюючи найрізноманітніші поєднання. Картоплю називають "другим хлібом", і люди з різними кулінарними вподобаннями вживають її в їжу на всій земній кулі. Навіть якщо вживати її щодня, вона ніколи не набридає. Це відбувається багато в чому тому, що готувати картоплю можна щоразу по-різному. Запропонований рецепт - запечена картопля по-естонськи внесе різноманітність у приготування улюбленого всіма продукту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
10 шт.
Garlic
6 зубчиків
Homemade Butter
3 ст. л.
Parsley 70g
за смаком
Dill 70g
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити і помити. Посипати борошном, щоб вийшла скоринка. Скласти картоплю в борошні на деко, змащене олією.
02
Запікати картоплю до готовності в духовці.
03
Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними шматочками. Змішати часник, сіль і вершкове масло.
04
Зелень дрібно посікти. Додати до часникового масла. Перемішати. Заправку подавати окремо або зробити в середині картоплі поглиблення, наповнити його вершковою заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)