
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
700 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Spice Dried Basil
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Lasochka Pava Priprava Universal Seasoning 30g
за смаком
Preparation steps
01
У великій каструлі доведіть воду до кипіння.
02
Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.
03
Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.
04
Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.
05
Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.
06
У сковороді розігрійте олію.
07
Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях
08
Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)