
Торт "Мікадо"
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Homemade Butter
500 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
7 Flour 1kg
3 ст.
Merci Dark Chocolate Candies 250g
100 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
4 ч. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Boiled Condensed Milk
250 г.
Preparation steps
01
Для тіста розм'якшене масло збити зі сметаною. Розпушувач з'єднати з борошном і додати в масляно-сметанну масу.
02
Розділити тісто на 7 частин. Розкачати кулі і відкласти в холодильник на 60 хвилин.
03
Після цього з коржів розкачати пласти завтовшки 3 мм., викласти на деко, застелене пергаментом і випікати в духовці 10 хвилин при температурі 200°С кожен пласт.
04
Для крему з'єднати жовтки, додати ванільний цукор, какао-порошок, цукрову пудру і розтерти вінчиком до білого кольору.
05
Потім додати масло, кімнатної температури і добре перемішати. Додати в масу згущене молоко.
06
Готові коржі змастити кремом. Скласти один на один і посипати зверху тертим чорним шоколадом. Можна додати трохи какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)