
Теплий середземноморський салат із баранини
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
130 г.
Garlic
4 шт.
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Grilled Eggplant
5 шт.
Helcom Dried Tomatoes with Cranberries in Oil 327ml
100 г.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
150 г.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
150 г.
Arugula 50g
100 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати в мисці 60 мл. оливкової олії, дрібно нарізаний часник, кмин і чорний перець. Перемішати суміш, залити м'ясо в окремій ємності, дати настоятися м'ясу.
02
Розігріти сковороду-гриль. Перець очистити, нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді перець, після чого перекласти в пакет, залишити на деякий час охолонути, потім зняти шкірку з перцю.
03
Розігріти сковороду-гриль повторно. Баклажани нарізати шматочками, змішати з 60 мл. оливкової олії. Обсмажити на сковороді баклажани 2-3 хвилини з обох сторін.
04
Замариноване м'ясо покласти на гриль, обсмажити по 4 хвилини з кожного боку, після чого покласти у фольгу на 5 хвилин.
05
Відварити в підсоленій воді квасолю. Після, промити під водою.
06
М'ясо нарізати тонкими шматочками, змішати в мисці разом з перцями, баклажанами, помідорами, додати також нарізаний огірок, додати квасолю й маслини. Всипати руколу. Ретельно перемішати. Залити заправкою, додати за смаком сіль.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)