Суп у горщиках я м'ясом і овочами - Image

Суп у горщиках я м'ясом і овочами

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми всі звикли їсти суп з тарілок, мисок. Але ми пропонуємо трохи урізноманітнити ваші будні і приготувати суп в горщиках. Суп в горщиках з м'ясом і овочами - це густа, ароматна, насичена поживними речовинами, безліччю вітамінів, але ніяк не калоріями, перша страва. Її смак стає досить незвичайним завдяки поєднанню баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Дивлячись на таку красу і їсти приємніше, і апетит зростає. До речі, подана в горщиках страва дуже зацікавить ваших домочадців, які, безсумнівно, оцінять таку смакоту. Приємного апетиту!

Ingredients

Яловичина

500 г

Картопля

300 г

Баклажани

200 г

Помідори

200 г

Болгарський перець

200 г

Морква

150 г

Цибуля

100 г

Часник

6 зубчиків

Чорний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Зелень (кріп, петрушка, кінза)

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C.

02

Яловичину нарізати невеликими шматочками.

03

Цибулю дрібно нарізати.

04

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

05

Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.

06

Моркву натерти на середній терці.

07

З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).

08

До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.

09

Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.

10

Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп у горщиках я м'ясом і овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua