Суп із м'ясними ковбасками - Image

Суп із м'ясними ковбасками

Number of servings: 4Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви коли-небудь пробували суп з м'ясними ковбасками. Якщо ні, тоді пропонуємо приготувати цю популярну фірмову страву німецької кухні за нашим рецептом. Цей суп містить всі національні продукти Німеччини. Тут вам є і горох, і ковбаски, які так люблять німці. Такий суп недешево коштує в кращих ресторанах світу. Легкий, але дуже поживний, завдяки м'ясному бульйону, на якому він готується, суп має насичений смак. Такий супчик обов'язково припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайного дивовижного горохового смаку і рум'яного золотистого кольору цій страві додає пасерована цибуля з ковбасками та морквою.

Ingredients

Горох

2 ст.

Цибуля (велика)

1 шт.

Морква

1 шт.

Мисливські ковбаски

5 - 6 шт.

М'ясний бульйон

2500 мл.

Рослинна олія

2 - 3 ст. л.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Лавровий лист

1 шт.

Preparation steps

01

Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.

02

Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.

03

Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 min

Суп із м'ясними ковбасками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua