
Суп із квасолею і копченостями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Smoked swine ribs
0,5 кг.
Beans
300 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Packed Potatoes
2 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Preparation steps
01
Замочити квасолю на 6-10 годин.
02
Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.
03
Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.
04
Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.
05
Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.
06
Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.
07
Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)