
Шоколадно-банановий торт з пряників
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kulynychi Chocolate Gingerbread 300g
250 г.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
SantaVita Dried Bananas 100g
1,5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
за смаком
Aromiks Cocoa Powder 100g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Кожен пряник розрізати на три частини вздовж. Банани очистити і нарізати кружечками поперек плоду.
02
Для приготування крему в миску зі сметаною додати какао-порошок і цукор, збити міксером до збільшення обсягу в 1,5 рази, крем повинен бути густим.
03
Викласти на велику тарілку пряники, порожнечі між ними заповнити пряниковою крихтою, змастити перший нижній шар пряників приготованим кремом, викласти банани, їх також змастити кремом. Повторити таким чином кілька разів шари пряників, крему і бананів, поки не закінчаться інгредієнти.
04
Наприкінці присипати зверху торт тертим шоколадом, поставити в холодильник на добу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)