
Салат з буряком і чорносливом
Буряк готують в безлічі варіацій. Є страви, які без буряка просто неможливі: український борщ не можна собі уявити без буряка або оселедець під шубою - сімейний для багатьох рецепт. Салат з буряком і чорносливом - досить відомий і корисний, вітамінний салат. Він підходить до багатьох гарнірів, має приємний і пікантний смак і стане відмінним варіантом для святкового столу. Його можна намазати на хліб і вживати в їжу як бутерброд. Треба зауважити, що зазвичай буряк для цього салату варять. Можна також буряк спекти в духовці до м'якості. Вийде дуже смачно. Готовому салату потрібно дати постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 кг.
Almond Pitted Prunes 75g
300 г.
Walnut
200 г.
Garlic
3 зубчика
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк відварити до готовності, дати йому охолонути. Далі очистити його і натерти на крупній тертці.
02
Чорнослив дрібно нарізати.
03
Горіхи очистити і подрібнити їх у кавомолці або розтовкти в ступці.
04
Часник очистити від лушпиння, видавити його до буряка через прес.
05
Додати туди ж чорнослив і горіхи. Заправити салат майонезом і добре перемішати.
06
Салат можна подавати як в салатниці, так і порційно.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)