
Салат з курячим філе і яблуком
Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті.
Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Aro Pickled cucumbers 3l
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).
02
Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.
03
Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.
04
Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)