Суп з печених томатів - Image

Суп з печених томатів

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суп з печених томатів легкий та швидко засвоюється організмом. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою та сидите на дієті, вам він повинен особливо сподобатись, адже він надзвичайно ситний і водночас низькокалорійний. Ви тільки подивіться скільки смакоти містить цей дивовижний шедевр. Звичайно ж основу складають витончені за свою формою, ніжні та м’ясисті томати, які в поєднанні з духмяним запахом часничку та італійськими травами, можуть скласти конкуренцію будь-якому заморському делікатесові. Випечені в духовці плоди землі наповнять ароматом та любов'ю ваш дім, а в доповнені з правильно приготованим курячим бульйоном, зможуть радувати вас своїми смаковими властивостями та користю. Адже сумніву немає в тому, що приготовані з любов'ю та натхненням страви завжди споживаються на ура.

Ingredients

Помідори

300 г

Олія оливкова

50 мл

Часник

2 зуб.

Базилік

15 г

Італійські трави

10 г

Пудра цукрова

15 г

Бульйон курячий

100 мл

Цибуля ріпчаста

50 г

Preparation steps

01

Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.

02

Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.

03

Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.

04

Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.

05

Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.

06

Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.

07

Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп з печених томатів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua