
Рагу з яловичини і перловки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Carrots
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Salt Egypt
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Meat broth Big spoon 10g
6 склянок
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Barley Groats
100 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
0,5 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
450 г.
Parsley 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.
02
Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.
03
Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.
04
Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)