Крамбл з сливи - Image

Крамбл з сливи

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Крамбл зі сливи - це приклад смачного і корисного десерту. Цей англійський десерт легкий в приготуванні і не вимагає тих надзвичайних старань, які потрібні для тортів і тістечок. Завдяки вівсяним пластівцям і сливі страва має багато корисних елементів. Вона легко може замінити вам повноцінний сніданок. А кориця дарує десерту манливий аромат, який зігріває в прохолодну погоду. При цьому крамбл відмінно підходить і до холодного чаю у спекотний сезон. Приготувавши крамбл, беріть чашечку чорного чаю, парасольку і йдіть на прогулянку під дощем, що накрапає, - все це подарує відчуття того, що ви перебуваєте в Англії.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Масло вершкове

150 г.

Цукор

100 г.

Пластівці вівсяні

200 г.

Сливи

100 г.

Кориця

3 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 170°C градусів. Холодне масло нарізати на шматочки і змішати з борошном і цукром, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Додати вівсяні пластівці і добре перемішати. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в духовку на 10 хвилин.

02

Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Викласти сливи у форму для запікання, додати корицю, зверху накришити тісто. Поставити в духовку на 15-20 хвилин і випікати при температурі 170°C градусів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min