
Пиріг мисливський з лісовими грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Homemade Butter
130 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Top Grade Wheat Flour
120 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
90 мл.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Borovichok Mix of Cutted Driedof Forest Mushrooms 50g
450 г.
Preparation steps
01
У невеликій каструлі змішати молоко і воду, додати 110 г. вершкового масла. Поставити на вогонь, посолити і поперчити за смаком. Всипати борошно, перемішати до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 200ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером.
03
Остудити тісто в каструлі, після чого перекласти в чашу блендера, почати збивати, поступово додаючи по одному яйцю. Одне яйце залишити для змазування. Додати в тісто тертий сир і перець.
04
За допомогою кулінарного мішка, видавити тісто на деко по спіралі. Змастити зверху збитим яйцем. Випікати в духовці 40 хвилин до золотистого кольору.
05
Цибулю очистити і подрібнити. Обсмажити на розігрітій сковороді з вершковим маслом. Нарізати гриби, всипати до цибулі на сковороду, готувати до м'якості грибів, додати сіль і перець за смаком. Помішуючи, додати в сковороду вершки і гірчицю. Готувати 2 хвилини, після чого зняти з вогню.
06
Дістати тісто з духовки, викласти грибну начинку на корж тіста.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)