
Запечений паштет із артишоків і пармезану
Ingredients for the recipe
Ingredients
Santolino Pasteurized Preserved Quartered Artichokes in Oil 290g
400 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
250 мл.
Spice Dried Garlic Ground
3 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Parsley 70g
0,5 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°С.
02
Артишоки висушити на паперовому рушнику, після викласти в миску, розім'яти виделкою.
03
Додати в миску до артишоків майонез, тертий пармезан, часник, посолити і поперчити за смаком, скропити лимонним соком, перемішати.
04
Викласти паштет у форму для випікання, поставити форму в духовку на 15-20 хвилин. Запечений паштет подавати теплим, прикрасивши зверху посіченою петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)