
Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
5,5 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
4,5 ст. л.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
2 ст. л.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
за смаком
Roasted Almonds
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст. л.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
за смаком
Assorti Candied Fruits
5 ст. л.
Preparation steps
01
Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
02
У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
03
Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
04
Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)