
Тефтелі в горщиках
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pepper Stuffed with Meat and Rice
500 г.
Carrots
2 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Young Onions
2 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
1 л.
Runa Piquant Tomato Sauce 485g
3 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Kamis Dried Tomatoes with Garlic and Basil Seasoning 15g
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Preparation steps
01
1 цибулину очистити від лушпиння, і дрібно нарізати.
02
Нарізану цибулю і трохи сметани додати до фаршу з рисом і гарненько перемішати.
03
Другу цибулину також очистити і нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на середній терці.
04
Печериці промити під водою і нарізати тонкими часточками.
05
На сковороді трохи обсмажити печериці, цибулю і моркву на оливковій олії. Потім додати ще трохи сметани і томатний соус. Тушити приблизно 2-3 хвилини.
06
Із фаршевої суміші зліпити тефтелі і відварити їх.
07
Далі тефтелі потрібно викласти в глиняні горщики і додати до них піджарку з овочів.
08
У кожен горщик налити овочевий бульйон так, щоб тефтелі не були повністю покриті ним.
09
Додати в горщики спецій на свій розсуд. Горщики поставити приблизно на 30 хвилин у розігріту до 190°C духовку. За 5 хвилин до закінчення, можна в горщики додати по кілька лаврових листів.
10
Тефтелі можна подавати, розклавши їх по тарілках або ж прямо в горщиках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)