
Макарони по-американськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
25 г.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
450 мл.
Auchan mushroom broth 60g
350 мл.
Pantanella Filini Pasta 500g
350 г.
Preparation steps
01
Поставити каструлю з підсоленою водою на вогонь, висипати макарони, довести до кипіння, варити до повної готовності протягом 10-12 хвилин, стежити щоб вода постійно кипіла. Воду злити, макарони промити в друшляку під холодною водою.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
Влити бульйон і молоко в каструлю, поставити на вогонь, розігріти, додати макарони в каструлю, посипати карі. Ретельно перемішати, перекласти макарони разом з підливкою в форму для випікання. Посипати зверху тертим сиром, викласти шматочки вершкового масла. Випікати в духовці протягом 15-30 хвилин, до появи золотистої скоринки. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)