
Капусняк
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
400 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Sauerkraut
1 ст.
Millet
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Налити в каструлю води, покласти яловичину, зварити м'ясо, при цьому злити перший бульйон. Моркву і цибулю помити і почистити, натерти на тертці моркву і половину цибулини, і підсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору. Нашаткувати квашену капусту, покласти в окрему сковороду і тушкувати 15 хвилин, з додаванням невеликої кількості води.
02
Картоплю помити і почистити, нарізати кубиками, всипати в бульйон, додати сюди ж пшоно і половину сирої цибулини, що залишилась. Варити 15 хвилин.
03
Всипати в суп піджарку з моркви та цибулі, додасть квашену тушковану капусту. Додати за смаком сіль і спеції. При подачі покласти ложку сметани в готовий капусняк.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)