
Грог
Грог - це відомий багатьом теплий напій із рому та чаю. Цікаве походження напою і його назви. Олд Грог - це прізвисько одного англійського віце -адмірала Едварда Вернона (початок 18 століття). У ті часи 300 грам грогу були обов'язкові для кожного моряка. Вони випивали цю порцію щодня. Природно, що це викликало порушення дисципліни і порядку. Тільки варили його із одного рому і чаю, без прянощів. Зараз же в грог додають гвоздику, кардамон, корицю. А також цедру лимона. Це дуже популярний напій у європейців. Особливо в холодні місяці року. Спробуйте і ви порадувати свою близьку людину приємний теплим і ароматним напоєм.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Pott Rum 54% 0.7l
300 мл.
Auchan Clove 10g
3 шт.
Anise Spice
6 зірочок
Lemon
1 шт.
Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
5 ст. л.
Eco Allspice 20g
4 горошини
Kamis Black Pepper Pea Spices
3 горошини
Eco Cardamom 6g
0,5 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Воду закип'ятити, додати чай, цукор і спеції, перемішати.
02
Влити ром, додати цедру лимона і мед, знову довести до кипіння.
03
Потім відразу зняти з вогню і накрити кришкою на 15 хвилин, щоб грог настоявся.
04
Потім розлити по чашкам і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)