
Грецький пиріг з м'ясом
Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
1 кг.
Minced Pork
500 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г.
Bryndza Cheese 35%
300 г.
Dill 70g
20 г.
Parsley 70g
20 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Young Onions
2 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.
02
Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.
03
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores